Astma, eczeem en allergieën

Voor deze aandoeningen bestaat er een speciale behandeling die zich richt op het corrigeren van het zenuwstelsel en immuunsysteem.

 
De Manual Neuro-Immune Therapy of kortweg MNI-Therapy is een manuele therapie die zicht richt op het herstel van het neuro-immuunsysteem. Een MNI-Therapeut corrigeert manueel de scheefstanden en blokkades van bepaalde wervels en gewrichten die de oorzaak kunnen zijn van bepaalde klachten. Deze osteo-articulaire mobilisaties en manipulaties zorgen ervoor dat de geblokkeerde gewrichten in hun beweeglijkheid worden hersteld. Hierdoor wordt het autonoom zenuwstelsel beïnvloed, waardoor op hun beurt het immuunsysteem en het hormonaal systeem gaan verbeteren. Het lichaam kan zich vanaf dat moment weer beginnen te herstellen omdat de belemmeringen voor herstel opgeheven worden. De behandeling verloopt volgens een streng protocol, ook moet men na de behandeling houdings- en voedingsadviezen in acht nemen. Doorgaans ondergaat men drie behandelingen binnen drie weken. Daarna telkens na een maand. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de soort aandoening, de mate van evt. terugval en de leeftijd. Steeds weer staan we echter versteld hoe we mensen kunnen helpen herstellen danwel klachten kunnen verlichten van bovengenoemde aandoeningen.
 
Voor uitgebreide informatie ook voor zorgaanbieders verwijzen wij graag door naar www.mnitherapy.com
Osteopathie Haenraets Kerkrade en Vaals, specialistische behandelingen bij klachten als astma, eczeem en veel voorkomende allergieën. Klachten kunnen vaak verminderen, of zelfs geheel opgelost worden.
Osteopathie Haenraets Kerkrade en Vaals, specialistische behandelingen bij klachten als astma, eczeem en veel voorkomende allergieën.

Staat jouw klacht er niet bij?
Neem dan contact met ons op!